Ga je mee op

ontdekkingstocht?

Image Alt Text

Maak

kennis met

onze school

Ons onderwijs

Op basisschool De Expeditie gaat uw kind écht op expeditie. Door samen met andere kinderen en de expeditieleiders (onze medewerkers) op onderzoek te gaan, leert uw kind meer over de wereld en zichzelf. Ieder kind leert op zijn eigen tempo, niveau en manier. Daarom krijgt iedere leerling op onze basisschool een persoonlijk leerplan. Omdat leren meer is dan kennis alleen zetten we ook in op vaardigheden als samenwerken en plannen.

Basisschool De Expeditie is een overzichtelijke, kleinschalige school. Leerkrachten, onderwijsassistenten en leerlingen vormen samen een veilige leergemeenschap. Hier is ruimte voor spel, creativiteit en talentontwikkeling. Na een dag op De Expeditie komt uw kind daarom niet alleen met veel nieuwe kennis en vaardigheden thuis, maar ook met een grote glimlach!

Onderzoekend leren, investeren in vaardigheden en een persoonlijke leerlijn; het onderwijs op De Expeditie past goed bij leerlingen die meer- of hoogbegaafd zijn. Hier kunt u meer lezen over De Expeditie en HB-onderwijs.

 

 

Sociale media

Volg ons voor het laatste nieuws ook op Facebook.

en ook op Instagram