Ga je mee op

ontdekkingstocht?

Image Alt Text

Maak

kennis met

onze school

Speciaal voor peuters en kleuters

Samen op onderzoek gaan, spelenderwijs leren en nieuwe dingen ontdekken. Ook de jongste leerlingen gaan bij ons op school op expeditie. Soms met leeftijdgenoten, maar soms ook samen met oudere leerlingen. Natuurlijk altijd samen met onze enthousiaste leerkrachten.

Het is best spannend om naar de basisschool te gaan. Voor de kinderen, maar ook voor de ouders! Kom daarom eens langs om kennis te maken met het onderwijs, het team en de kinderen op De Expeditie. Kilk hier om contact met ons op te nemen, of een afspraak in te plannen voor een rondleiding. Wij kijken ernaar uit om jullie te verwelkomen op De Expeditie! 

Peuterexpeditie
Op 6 maart, 3 april, 15 mei en 12 juni organiseren we in ons expeditielokaal de peuterexpeditie. Onder begeleiding van een van onze collega's gaan de kinderen een leuke acitiviteit doen in onze uitdagende ruimte. 
Kinderen vanaf 2,5 jaar zijn van harte welkom om met hun ouders/verzorgers mee te komen doen. Vanaf 3,5 jaar mogen de kinderen ook alleen deelnemen. Opgeven voor de peuterexpeditie kan via j.vandenberg@stichtingproo.nl. 

Sociale media

Volg ons voor het laatste nieuws ook op Facebook.

en ook op Instagram